Logo
5374 Jul21

Tak fordi du sorterer.

Vi mangler nemlig plastik

Hånden på skraldespanden. Vi mangler plastik til genanvendelse. For selvom vi gør alt for at fjerne så meget plast som muligt, kan vi ikke helt undvære den. Den beskytter nemlig vores varer, holder dem friske og forhindrer madspild. Men vi kan give nyt liv til brugt plastik og udvikle endnu flere emballager, der er skræddersyet til den enkelte vare. Så kig efter alle vores varer af genanvendt plast - og tak, fordi du sorterer.

IMG 1

Sammen kan vi gøre mere

I Coop er det altid tid til at handle – især når det gælder at mindske brugen af plastik. Derfor tjekker vi løbende vores emballager. Og hvis vi helt kan undvære den, så gør vi det. Ellers gør vi alt for at reducere plasten og genbruger mere og mere. Vi tjekker og tester også alternative materialer og går benhårdt efter nye løsninger, som kan sorteres og genanvendes. Så tak, fordi du sorterer og vælger vores varer, der nemt kan få et liv efter skraldespanden.

5374 Jul21

Kig efter emballager, der går igen på vores hylder

Al unødig plast skal fjernes fra vores hylder og vores emballager. Og den plast, der er tilbage, skal være nem at sortere. Derfor har alle vores egne varemærker en sorteringsvejledning, som gør det nemt for dig at sortere de forskellige emballager rigtigt. Bare se her:

Hyldevis af varer i emballage klar til genanvendelse

Vi får hele tiden flere og flere emballager af genanvendt plast i vores butikker. Se efter mærket på varen. Her er et lille udpluk lige til at putte i kurven og bagefter sortere.

Diagram 400401571 Plastik Mere Genanvendelse Content Hub (1)
Helteprodukt 2

På gensyn til emballagen

Emballage på de fleste C-salater er lavet af genanvendt plast. Så tak fordi du sorterer. Der er nemlig lige så nemt at sortere, som det er at få en god salat, der er lige til at spise, som kan genanvendes.

Helteprodukt 1

Smør med god samvittighed

Emballagen på Thise smør er lavet af 90% genanvendt plast. Nu har smørbægeret ovenikøbet fået en ”lynlås”, så du nemt kan skille pap og plast fra hinanden og sortere rigtigt.

Helteprodukt 3

Ren besked om genanvendelse

Alle Coops egne vaskeprodukter har alt på det rene, når det gælder genanvendelse. De er nemlig lavet af genanvendt plast, så plasten ikke ryger i vasken.

Helteprodukt 4

Pluk emballage, der er genanvendt

Smag på de flotte Xtra vindruer og nyd også, at emballagen er af genanvendt plast. Låget er også erstattet af film, så vi bruger mindst mulig plast og samtidig passer godt på druerne.

Sorter Plat Baggrund (1)
Sorter Plast Hovedbilled

Tak, fordi du sorterer, så vi kan genanvende mere

Alle vil gerne gøre noget godt for klimaet. Men hvor skal man lige starte? Faktisk er svaret i dine skraldespande. For jo mere du sorterer, jo mere kan vi genanvende. Derfor får vi flere og flere emballager lavet af genanvendt plast på hylderne i vores butikker takket være dig. Men vi kan bruge endnu mere, så vi kan udvikle nye og flere emballager, som passer godt på vores varer og er fremstillet af genanvendeligt plast.